»
Conditii

Conditii Inchirieri Autoturisme Cluj Napoca

Clientul trebuie sa aiba minim 25 de ani, sa fie posesor de permis de conducere de peste 1 an si sa aiba pasaport sau titlu de sejur valabil. Se asigura la cerere: scaun pentru copil, GPS, lanturi pentru anvelope, cauciucuri de iarna.

Utilizarea vehiculului

Clientul sa angajeaza sa conduca vehiculul inchiriat respectand dispozitiile legale privind conducerea autoturismului. in caz de infractiune, este responsabil penal.

Starea vehiculului

Vehiculul este inchiriat in buna stare de functionare si de caroserie. In caz de pana sau de accident, clientul va informa fara intarziere proprietarul care va da toate instructiunile adaptate situatiei.

Plata

Tarifele sunt stabilite in Euro. Platile in numerar sunt acceptate la cursul B.N.R. din ziua efectuarii platii.

Garantii

La inchiriere, clientul trebuie sa depuna o garantie stabilita in functie de masina. Garantia serveste pentru acoperirea pagubelor produse autovehiculului din vina clientului. Garantia va fi restituita integral in cazul in care autovehicolul inchiriat este returnat la data si ora stabilita in contract, cu toate obiectele prevazute in inventar, fara deteriorari interioare sau exterioare si alte daune ce nu fac obiectul asigurarii, survenite pe perioada contractuala.

Carburant si ulei

Carburantul este in sarcina clientului. Uleiul si intretinerea vehiculului sunt in sarcina proprietarului.

Asigurari

Vehiculul este asigurat pentru daune cauzate tertilor. Imbracamintea si obiectele transportate nu sunt asigurate.

Livrare / Restituire

Are loc la sediul societatii proprietarului sau pe strada Traian Vuia nr 149, Cluj-Napoca, la Aeroportul International Avram Iancu Cluj. La cerere clientul poate fi asteptat in alte locatii din Romania pe baza unui tarif convenit. Autoturismul se livreaza cu rezervorul de combustibil plin. Restituirea autoturismului de catre client se face deasemenea cu rezervorul de combustibil plin. In cazul in care restituirea nu se face cu rezervorul plin, clientul este taxat cu 1,5 € / litru.

Jurisdictie

Orice litigiu ce apare la executarea prezentului contract va fi supus instantelor competente a jurisdictiei din Cluj-Napoca.


Contact

Str. Luceafarului nr. 3, Cluj-Napoca
Tel: 0745.66.36.26
Mail: office@bbrentacar.ro

Social


Whatsapp

Viber

Skype

Facebook

Conditii Inchirieri Auto Cluj Napoca – Masina de Inchiriat Cluj