»
Despre noi

Despre BB Rent a Car Cluj – Inchirieri Masini Cluj

Avand o experienta bogata in domeniu va oferim servicii de rent a car cluj napoca complete, de cea mai inalta calitate si la cele mai avantajoase preturi de pe piata auto din Romania.


Prin parcul nostru auto reusim sa furnizam clientilor o flota variata de automobile noi (autoturisme, microbuze, limusine, autoutilitare) inchirieri auto cluj napoca aeroport .

Chiar daca reprezentati o persoana juridica ori o persoana fizica, si indiferent de nationalitate romana sau straina, trebuie doar sa ne contactati si impreuna cu dumneavoastra vom gasi cea mai potrivita solutia pentru dumeavoastra sau pentru afacerea dumneavoastra, B&B inchirieri masini Cluj, inchiriere masina aeroport cluj.

In plus, am dedica timpul nostru pentru a va asigura ca aveti o flota de o varietate de masini moderne la dispozitia dumneavoastra. Puteti avea incredere in noi atunci cand intentioneaza sa inchiriezi o masina, luand in considerare experienta noastra de peste 8 ani in servicii de inchiriere auto. Personalul nostru prietenos si foarte bine instruit este intotdeauna gata sa va ajute cu toate nevoile dumneavoastra de transport.

Inchirieri auto pe termen mediu si lung la preturi negociabile Inchirieri Masini Cluj!

B&B Rent a Car Cluj Napoca ofera spre inchiriere masini pe termen scurt, mediu sau lung (6-12 luni) si oferim posibilitatea de negociere a preturilor !

La solicitarea clientului oferim servciul de livrare a masinii in orice punct din tara contra unui comision care se calculeaza in functie de distanta la care se face livrarea, inchirieri auto cluj napoca.

Utile:

  • Inchirieri auto Cluj Napoca Aeroport
  • Contact Rent a Car Cluj Aeroport

Contact

Str. Luceafarului nr. 3, Cluj-Napoca
Tel: 0745.66.36.26
Mail: office@bbrentacar.ro

Social


Whatsapp

Viber

Skype

Facebook

Despre BB Rent a Car Cluj – Inchirieri Masini Cluj