»
Noutati » Avantajele serviciilor de inchiriere masini
Avantajele serviciilor de inchiriere masini

Avantajele serviciilor de inchiriere masini

Companiile ce ofera servicii de inchiriere masini si-au facut aparita pe piata romaneasca in urma cu mai mult de zece ani. De atunci aceasta piata s-a dezvoltat semnificativ, serviciile devenind tot mai calitative, iar preturile cat mai rezonabile. In situatia in care nu ati mai apelat pana acum la aceste servicii, va prezentam o parte din avantajele pe care acestea le aduc.

Pentru inceput, procedura de inchiriere este extrem de simpla, iar preturile accesibile. In situatia in care aveti nevoie de un automobil pentru o perioada indelungata de timp, pretul scade considerabil. Un alt avantaj este reprezentat de lipsa cheltuielilor suplimentare: diverse taxe, intretinere, asigurare. O masina inchiriata va fi mereu cu reviziile la zi, orice problema de acest tip intrand in atributiile companiei. Unica dumneavoastra grija va fi aceea de a alimenta masina cu combustibil si de a dispune de consumabile, precum lichid de parbriz si odorizante.

Spre deosebire de diverse mijloacele de transport in comun, o masina inchiriata va ofera toata intimitatea de care ai nevoie. Aveti posibilitatea astfel sa va alegeti singuri compania, nefiind nevoit sa calatoriti in conditii care nu va sunt pe plac. De asemenea, o masina va ofera mobilitate, spre deosebire de trenuri si autobuze. Nu depindeti de un orar fix, iar traseul vi-l planificati singur: puteti oricand sa va abateti de la drum, sa luati pauze pentru a va bucura de peisaje sau a face poze etc.

Suntem o companie cu o experienta indelungata in acest domeniu, motiv pentru care ne straduim sa oferim servicii calitative, lipsite de surprize neplacute. Va invitam sa aruncati o privire peste oferta noastra si sa ne contactati oricand va decideti ca veti nevoie de o masina de inchiriat.
« inapoi

Contact

Str. Luceafarului nr. 3, Cluj-Napoca
Tel: 0745.66.36.26
Mail: office@bbrentacar.ro

Social


Whatsapp

Viber

Skype

Facebook

Avantajele Serviciilor de Inchiriere Masini - BB Rent a Car Cluj