»
Noutati » Inchirierea unui automobil pentru calatorii in afara tarii
Inchirierea unui automobil pentru calatorii in afara tarii

Inchirierea unui automobil pentru calatorii in afara tarii

Sa faci un lucru pentru prima oara poate fi intimidant din pricina eventualelor riscuri la care te poti supune. La fel poate fi si in cazul optarii pentru serviciile de inchirieri auto in afara tarii. Pentru a ne asigura ca faci totul ca la carte, ti-am pregatit o serie de sfaturi referitoare la actele si echiparea de care ai nevoie in acest sens.

Pentru inceput, vei avea nevoie de o imputernicire din partea companiei de inchirieri auto, pe care o vei autentifica si apostila la notar. Este necesar sa ai in masina inchiriata Cartea Verde si extinderea asigurarii CASCO, ce asigura eventualele riscuri atat in tara, cat si in afara ei. Masina trebuie echipata corespunzator cu trusa medicala, stingator si triunghi reflectorizant. Indiferent in tara in care te afli, vei fi amendat daca acestea sunt defecte sau lipsesc din masina. Desigur, intra in atributia companiei de inchirieri auto sa echipeze automobilul cu aceste elemente, insa recomandam ca fiecare client sa fie precaut si sa se asigure de existenta si functionalitatea acestora.

Necesitatea detinerii asupra ta a cartii de identitate si a permisului auto este esentiala. Pentru a calatori in conditii de maxima siguranta, poti opta pentru o asigurare de calatorie. In situatia in care ai inclus in planul de calatorie prezenta unor minori ce nu vin insotiti de parinti, trebuie sa te asiguri ca detii o declaratie legalizata de la notar, prin care parintii te imputernicesc sa poti calatori cu acestia.  
« inapoi

Contact

Str. Luceafarului nr. 3, Cluj-Napoca
Tel: 0745.66.36.26
Mail: office@bbrentacar.ro

Social


Whatsapp

Viber

Skype

Facebook

Inchirierea unui automobil pentru calatorii in afara tarii